Fotat,mockaoch rida 21.00?

Idag så har det inte hänt så mycket har mest tagit de lungt och sovit. Jag var faktiskt ute typ 12 och fotade med hajen och med tanke på att jag fotade själv så vart bilderna rätt så bra. Fotade med klänning och det var faktiskt inte alls kallt utan de va riktigt skönt. Klippte hajens man innan vi fotade också. Han var riktigt snygg på bilderna. Nu är klockan 20:40 och jag ska ut till stallet och mocka. Har två boxar att mocka sen ska det in hö,vatten och mineraler i boxarna. Och tänkte även rida ikväll för jag vart verkligen jättesugen på det. När jag är klar med allt i stallet så är klockan typ 21:00. Ja jag ska rida 21:00. Efter det natta hästarna och så ska jag bara in och chilla kanske kolla på nån bra film eller något. Godnatt<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>